Gönderen Konu: TURK HASTANELERINDE BYPASS AMELIYATI YAPILAMAZ .. :))))  (Okunma sayısı 1229 defa)

Çevrimdışı esince

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 250
  • Teşekkür: 10
  • Sevgin ağır gelıyor , sevme artık beni .
1. OLAY:
 
 BYPASS ameliyatı olmak için ABD'ye giden Maliye Bakanı Unakıtan'ın masraflarını devlet karşılasın diye, Hacettepe hastanesi "bu ameliyat Türkiye'de yapılamaz, yurtdışında tedavisi gerekir" diye rapor Düzenlemiş , devletin hakem hastanelerinden biri olan Ankara numune hastanesi de bu raporu onaylamış. Demek ki bu hastanelerde bypass ameliyatı olan yüzlerce-binlerce vatandaşımız By-pass ameliyatı yapma kabiliyeti olmayan hastanelerde ameliyat olmuşlar..Tesadüfen yaşıyorlar, yazık değil mi bu insanlara..
 
2. SONUÇ:
 
Maliye bakanı kemal unakıtan'a gerekli olan by-pass ameliyatı Türkiye'de yapılamaz diye rapor veren Hacettepe üniversitesi hastanesi ve bu raporu onaylayan hakem hastane olan Ankara numune hastanelerine bundan böyle kimsenin güvenmemesi lazım..Ayrıca önemli bir konu daha var; raporu hazırlayan ve onaylayan bu hastanelerde yüzlerce hekim çalışıyor, bunların hiç mi meslek onuru yok, neden bilgileri ve yeteneklerini çok önemsiyen sayın doktorlarımızdan hiçbirisi "biz bu ameliyatı yaparız" diye ortaya çıkmıyor da doğru ses taaa Sivas'tan bir hekimden geliyor..bravo doğrusu..
K. Unakıtan'a gelince, haklı çıktı.. böyle yalan-yanlış rapor veren hastanelere güvenilmez.  Sayın Bakan bir vatandaşın asla yaptıramıyacağı bir işlemi,hemen, bir-iki gün içinde yaptırıp Amerika'ya gitti. tüm masraflar,refakatçiler- anlaşılan bu olayda refakatçi değil refakatçiler var- ameliyat, otel, uçak, taksi, yemek/içmek devletten. Amasya Milletvekili Hüseyin Ünsal bu konuda mecliste soru sordu ,bakalım ne cevap verilecek?.

Bir gariplik-komiklik daha var ; Sayın bakanın eşleri "Rabbına sormuş ta ,rabbı Cleveland'ı göstermiş, onlarda çok şükür oraya gitmişler". Binlerce vatandaşın rabbı nereyi gösteriyor acaba? Ameliyat oldukları yerlere bakılacak olursa ,herhalde bildiğimiz SSK yı gösteriyordur.Öyle ya kim nereyi hakediyorsa orayı gösterecek..Herkese Cleveland'ı gösterir mi? Yazıklar olsun ..
 
Bu vesileyle "Beni Türk Doktorlarına emanet ediniz" diyen en büyük Türk Büyüğünü bir defa daha saygıyla analım..Sonra kimlerin eline kaldığımızı kara, kara düşünelim..


 :alks :alks :alks :alks :alks :alks :alks :alks :alks










Seni yaşayabilmek seni  ...