Gönderen Konu: Forum KuraLLarı !!!  (Okunma sayısı 1511 defa)

Çevrimdışı zyndan

  • KıdemLi Uye
  • ****
  • İleti: 110
  • Teşekkür: 4
Forum KuraLLarı !!!
« : Mart 07, 2009, 11:16:30 »
Genel Kurallar

Toplumumuzda "belden aşağı" olarak tabir edilen nick, avatar, imza ve yazışma yapanların mesajları/imzaları/avatarları ilk etapta düzenlenecek ve üye uyarılacak; ikinci seferde ise üyeye haber verilmeksizin üyelik bilgileri askıya alınacak veya silinecektir.

Okunmayı zorlaştıran, rengarenk, büyük boyutlu ve uzun imza kullanan üyeler ilk etapta imzalarını kısaltmaları talep edilecektir. Gerekirse, imza ekleme özellikleri kapatılacaktır.

Mesajlara gereksiz cevap veren, konuyu saptıran ve ortamı seviyesizleştiren üyelerin mesajları silinecek ve uyarılacaklardır. Eğer tekrarlanırsa Yöneticiler üyeyi dondurabilir hatta silebilir.

Bu forumları her kesimden Türkçe dili konuşan insanların burada olduğunu unutmayın. Lütfen mesajlarınızda Türkçe'yi düzgün kullanmaya dikkat edin. Eğer ısrarla hala düzgün kullanılmıyorsa mesajlar silinebilir hatta üyelik iptali veya dondurulması yoluna gidilebilir.

Küfür, tehdit, sataşma, aşağılama, kişilerin şahıslarına yazılan mesajlar göndermek yasaktır. Yöneticiler tarafından görülen bu tip mesajlar haber verilmeden silinecek ve bu tarz mesaj atanlar uyarılacaktır. Eğer devam ediliyorsa üyelikleri askıya alınacak veya silinecektir.

Site katılımcıları yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun sitede mevcut olup olmadığını "arama" yaparak kontrol etmelidir. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren konular açılamaz.Ayrıca tek bir konu altında (mesaj sayısını arttırmak amaçlı) ard arda mesaj atmak yasaktır! Örnek: +1, süper, harika, v.b. şekilde. Eğer unuttuğunuz ve mesajınıza eklemek istediğiniz bir şey var ise, bunu ilk mesajınızı değiştirerek ilave edebilirsiniz

Yöneticiler, yazılan yazının konuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına ya da kurallara aykırı olduğuna karar verirlerse, yazıyı uygun bölüme yada Arşiv'e taşır. Yöneticiler tarafından konunuz kilitlenmiş ya da Arşiv'e taşınmışsa, konu altında gerekçesi yazılır. İtiraz amaçlı forum içinde herhangi bir bölümde kesinlikle konu açılamaz. Herhangi bir itirazınızda, Özel Mesaj yoluyla Yöneticilerle iletişim kurmalısınız.


Sanatçılar hakkında yorum yaparken hakaret düzeyinde elestri yapan kullanicilar önce uyarilacak, bu tip mesajlarına devam etmeleri durumunda forumdan uzaklastirilacaktir.

Şikayetleriniz için baslik açmayiniz. Yönetim tarafindan degistirilen ya da silinen mesajlariniz için sikayetiniz var ise, bu sikayetlerinizi "SORUN VE ÖNERİLERİNİZ" bölümündeki basliginda dile getirebilirsiniz. Özel mesaj yolu ile de şikayetlerinizi ve tepkilerinizi başlık yöneticileri ve forum yöneticilerine bildirebilirsiniz.

Forumda "korsan" müzik CDsi, kasetleri ve bilgisayar programi içeren materyallerin satisi/degistokusu ve reklamina kesinlikle izin verilmeyecektir. Israr edenler siteden uzaklastirilacaktir.


UYARI SİSTEMİ
1. Forum içerisinde arama yapmadan aynı başlığı ikinci kez açmak..
2. Kilitlenmiş bir konuyu tekrar açmak.
3. İmza kurallarına uymamak..
4. Forum üyelerini rahatsız etmek..
5. Konu içinde konuyla alakasız yorum yapmak...
6. Türkçe imla kurallarına uymamamak.
7. Konu içinde diğer üyelerle kavga seviyesinde tartışma yaratmak.
8. Küfür yada bayan üyeleri rahatsız etmek seviyeyi düşürmek vb.
9. müzik Aktarmak İzin verilmedıgı sürece  Yasaktır
10. İmzalarda Resım Anımasyon vb gıbı goz kamastırıcı ımzalar eklemek Yasaktır.
11. Site içinde Reklam Yapmak,Link vermek Yasaktır.Bu kurala Uymayan Uyelerımız Uyarılacaktır


Yukarıdaki kurallara uymayan kullanıcılarımız direk olarak yöneticiler tarafın