Gönderen Konu: YAŞAM  (Okunma sayısı 10046 defa)

Çevrimdışı sibela85

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 1410
  • Teşekkür: 37
  • Hakkimda Bilgin yoksa, fikrinde olmasin!
YAŞAM
« : Şubat 25, 2009, 17:29:02 »


THY Uçağı Hollanda'da Düştü...
Türk Hava Yollarının 1951 sefer sayılı uçağı, Hollanda'nın Amsterdam kentinde Schiphol havaalanına inişte düştü.
İstanbul-Amsterdam seferini yaparken, 127 yolcu ve 7 kişilik mürettebatıyla Schiphol havaalanına inişte piste ulaşamadan tarlaya düşen uçağın üç parçaya ayrıldığı, uçakta yangın çıkmadığı bildirildi. THY Yönetim kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, çoğunluğu arka bölümünde olmak özere 20 civarında yaralı olduğunu söyledi. Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hayri Suat Aka ise yolcuların tümünün tahliyesinin tamamlandığını belirtti. Yolcu yakınları için Amsterdam'a bir uçak hazırlandığı, Amsterdam'dan Türkiye'ye gelecek yolcular için de ilave bir sefer düzenleneceği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Hasan Tahsin Arısan'ın kaptan pilotluğu yaptığı uçakta, Olgay Özgür, Murat Sezer, Figen Eren, Perihan Özden, Ulvi Murat Eskin ve Yasemin Vural, mürettebat olarak bulunuyordu.

YILDIRIM: "CAN KAYBI YOK"
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, kazayla ilgili olarak, ''Sevindirici olan, can kaybı olmadan bu kazanın atlatılmış olmasıdır'' dedi.
Yıldırım, yolcular arasında yaralılar bulunduğunu bildirdi. Bakan Yıldırım, ''Tekirdağ'' uçağının Amsterdam Hava Limanına inerken, piste 500 metre kala toprak alana düştüğünü söyledi.

KRİZ MERKEZİ OLUŞTURULDU
Uçağın düşmesi üzerine THY Genel Müdürlüğü'nde kriz merkezi oluşturuldu.
THY yetkililerinden oluşan bir heyet de Hollanda'ya hareket etti.
Uçağın kaptan pilotunun Hasan Tahsin Arısan olduğu belirtildi.
Bu arada Sivil Havacılık Genel Mürdürlüğünde de kriz masası oluşturuldu.

ERDOĞAN DEVREDE
Başbakan Erdoğan'ın, Amsterdam'da meydana gelen uçak kazasının ardından bizzat devreye girdiği ve Türkiye'nin Lahey Büyükelçisi Selahattin Alpar'a olay yerine gitme talimatı verdiği öğrenildi.
Erdoğan'ın, kazadan yara almadan kurtarılan Mustafa Bahçecioğlu isimli yolcu ile telefonla görüştüğü ve geçmiş olsun dileklerini ilettiği bildirildi. Bahçecioğlu'nun, Başbakan Erdoğan'a, ''kazada ölü sayısının çok az olduğunu ve çok sayıda yaralı bulunduğu'' söylediği bildirildi.
Bahçecioğlu'nun, Başbakan Erdoğan'a, ''uçağın inişi sırasında sert bir çarpma sonucu kazanın meydana geldiğini ve uçakta büyük bir panik yaşandığını'' söylediği de kaydedildi.
Başbakan Erdoğan, Afyonkarahisar'a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda şu açıklamalarda bulundu:
''Şu ana kadar 80'e yakın yolcunun sağ olarak çıktığı belirtiliyor. Binali Bey'in söylediği 1 ölü.
Ben uçağın içerisindeki tüm yolculara çok büyük geçmiş olsun diyorum. Ölen yolcuya Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabır diliyorum.
Şu anda incelemeler yapılıyor.''


Çevrimdışı sibela85

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 1410
  • Teşekkür: 37
  • Hakkimda Bilgin yoksa, fikrinde olmasin!
Ynt: YAŞAM //Facebook'ta Buldu Öldürdü!..
« Yanıtla #1 : Mart 09, 2009, 12:43:44 »
Facebook'ta Buldu Öldürdü!..
Okuldan dönüşünü oturduğu site önünde bekleyen Sezai Karataş asansöre binerken genç kızı bıçakladıktan sonra kaçarken ailesi tarafından jandarmaya teslim edildi.

2 YILDIR RAHATSIZ EDİYORDU

Lise son sınıf öğrencisi Esra Celepkulu oturduduğu sitenin asansörüne binerken uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Genç kızı, aşkına karşılık vermediği için öldürdüğünü belirlenen ve lokantalarda komilik yapan Sezai Karataş ise, dün sabah saatlerinde ailesi tarafından Pendik Jandarma Karakolu’na giderek teslim oldu. Olay 18 şubat Çarşamba günü, Pendik Kurtköy’deki Temiz Işık Sitesi’nde meydana geldi. Okuduğu Pendik Lisesi’nden çıktıktan sonra servis aracına binen Esra Celepkulu, site önünde bekleyen Sezai Karataş ile karşılaştı. 2 yıldır zanlının arkadaşlık teklifini kabul etmediği öğrenilen genç kız, Karataş’a kendisini rahat bırakmasını söyleyerek bahçeye yöneldi.

ASANSÖRDE ÖLDÜRDÜ

Güvenlik görevlisi izinli olduğu için siteye giren Karataş’ı gören genç kız hızlı adımlarla evine girmek istedi. Zile basarak annesinin apartman kapısını açmasını sağlayan Esra asansöre yönelirken, saldırganda O’nunla birlikte girdi. Bu sırada bıçağını çeken Sezai Karataş genç kızı karın ve kasık bölgesinden 3 kez bıçakladı. Atardamarı yırtılan ve çok kan kaybeden genç kızı bekleyen annesi merak edince korkunç olay ortaya çıktı. Annesi Leyla Celepkulu tarafından asansörden çıkartılan genç kız Kartal Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kadıköy Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan baba Cemalettin Celepkulu’nun kendi evi olduğu için ailesini Kurtköy’e getirdiği öğrenildi. Moda Lisesi’nde okurken kendi evlerine taşındıkları için Pendik Lisesi’ne kaydolan genç kızın 2 yıldır peşinde olan Sezai Karataş7ın sürekli ret cevabı aldığı öğrenildi. Genç kızın Karataş tarafından tehdit edilmesi üzerine ailesine durumu açtığı ve zanlının “Artık bir şey yapmayacağım o benim artık kardeşim” dediği belirtildi.

FACEBOOK'TA BULDU

Fakat, genç kıza tehdit mesajlarını sürdüren Karataş’ın paylaşım sitesi Facebook'tan adresi belirlediği iddia edildi. Baba Cemalettin Celepkulu, “Kızım zanlıyı görünce bağırarak yardım istemiş ama kimse yardıma gelmemiş. Kızım Karataş’ı iterek uzaklaştırmış, annesi kapıyı açmasına rağmen gelmeyince meraklanınca O’nu asansörde yatar bulmuş. Bu sırada görenler olmuş ama kimse yardım etmemiş. Kimsenin vicdanı yok mu? Hatta taksiciler kızımı kanlar içinde görmelerine rağmen durup almamışlar. Kendi evimiz olduğu için buraya gelmiştik, kızım televizyoncu olmak istiyordu? dedi.

27 mart 2006’da ise Galatasaray Üniversitesi öğrencisi Yeşim Tuğrul, Kadıköy'de oturduğu apartmanın asansöründe, kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradıktan sonra ağır yaralanmıştı. Uzun süren tedavinin ardından hareket Etme yeteneğini yitiren Tuğrul’un katil zanlısı halen yakalanamadı.

(DHA)

Çevrimdışı sibela85

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 1410
  • Teşekkür: 37
  • Hakkimda Bilgin yoksa, fikrinde olmasin!
Ynt: YAŞAM //Ataşehir'de Korkunç Cinayet!.
« Yanıtla #2 : Mart 09, 2009, 20:15:21 »
Ataşehir'de Korkunç Cinayet!..
Ataşehir Yeniçamlıca Mahallesi'nde meydana geldi. Aile içi kavga ihbarı üzerine akşam saatlerinde olay yerine giden polis ekipleri eşi ile mahkemelik oldukları ve 6 ay evden uzaklaştırma kararı bulunan Ufuk D. (37)'nin eşini darp ettiğini tespit edince ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

Polis, Ufuk D'nin eşi Şenay D.'nin ifadesine başvurunca korkunç bir gerçek ortaya çıktı. Şenay D., "Eşim bizi sürekli dövüyordu. Kardeşi Ercan D. (23) 5 aydır kayıp. Kendisi bizi 'Bana yanlış yapmayın, sizi de Ercan gibi doğrarım' diye tehdit ediyor. Banyoda et parçesı görmüştük" dedi. Bunun üzerine polis, yaklaşık 5 aydır kayıp olan Ercan D. ile aynı apartmanda oturan Ufuk D.'in evinde arama yaptı. Çatı katına çıkan polis ekipleri içinde parçalara ayrılmış ve yakılmış kemik parçaları, çürümüş et ve insan dişi bulunan bir çuval buldu. Daha sonra olay yerine Olay Yeri İnceleme ekipleri geldi. Ufuk D. ile aile fertleri ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Ufuk D.'ye ait olduğu iddia edilen bilgisayar da incelenmek üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken kayıp olan Ercan D.(23)'ye ait olduğu düşünülen kemik parçalarının içinde bulunduğu çuvalın detaylı incelenme için Adli Tıp'a götürüleceği öğrenildi. Kardeşi Ercan D. ile sık sık büyük kavgalar eden Ufuk D.'nin zaman zaman uyuşturucu kullandığı ve aile içinde de şiddet uyguladığı iddia edilirken polis olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı. Ufuk D.ve eşinin de aralarında bulunduğu 6 kişinin Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusu sürüyor.

(Milliyet)

Çevrimdışı sibela85

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 1410
  • Teşekkür: 37
  • Hakkimda Bilgin yoksa, fikrinde olmasin!
4 Sektörde Kdv Oranı Düştü
« Yanıtla #3 : Mart 31, 2009, 07:45:39 »
5. Paket Çerçevesinde 30 Haziran'a Kadar Tapu Harcı Binde 5'e Olarak Belirlenirken, Sanayi Makinaları, Mobilya Sektörü ve Bilgisayar Ürünlerinde de Kdv Oranı Yüzde 18'den Yüzde 8'e Düşürülecek.  

 
 Beşinci ekonomik paket çerçevesinde 30 Haziran'a kadar tapu harcı binde 5 olarak belirlenirken, sanayi makinaları, mobilya sektörü ve bilgisayar ürünlerinde de KDV oranı yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülecek.

Bazı Mallara Uygulanacak Katma Değer Vergisi Oranlarının Tespiti ile Mal ve Hizmetlere Uygulanacak Katma Değer Vergisi Oranlarının Tespitine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Bakanlar Kurulu Kararı, yarından itibaren geçerli olmak üzere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, 30 Haziran'a kadar uygulanmak üzere, işyeri (bina ve/veya bağımsız bölüm şeklinde olanlar) teslimleri ile sıvılar için pompalar-sıvı elevatörleri (Aksam ve parçalar hariç), kendinden hareketli buldozerler, angledozerler, greyderler, toprak tesviyesine mahsus makinalar, skreyperler, mekanik küreyiciler, ekskavatörler, küreyici yükleyiciler, sıkıştırma işini tokmaklamak suretiyle yapan makinalar ve yol silindirleri, öğütme ve sap parçalama-malçlama makineları, sütçülükte kullanılan makina ve cihazlar, üzüm sıkma presleri, meyva sularını çıkarmaya mahsus presler, fulvarlar ve benzeri makine ve cihazlar, tohumların, hububatın, kuru baklagillerin temizlenmesine, tasnif edilmesine veya ayıklanmasına mahsus makina ve cihazlar; kuru baklagillerin veya hububatın öğütülmesine veya işlenmesine mahsus makina ve cihazlar (çiftlik tipi makine-cihazlar ile aksam ve parçalar hariç), cilt makinaları ve kitap formalarını dikmeye mahsus makinalar (münferit yaprakları dikmeye mahsus makinalar dahil), kağıt hamuru, kağıt veya kartonun işlenmesine mahsus diğer makina ve cihazlar (her cins kesme makina ve cihazları dahil), baskı, kopyalama veya faks geçiş fonksiyonlarının iki veya daha fazlasını yapan, otomatik bilgi işlem makinalarına veya networke bağlanabilen makinalarda KDV yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülecek.

-BİLGİ İŞLEM MAKINALARI-

Otomatik bilgi işlem makinalarına veya networke bağlanabilen makinalar (sivil hava taşıtlarında kullanılmaya mahsus olanlar hariç), diğer baskı, kopyalama ve fax makinaları), kuru temizleme makineları, ütü makinaları ve presler (ısı ile yapıştıran presler dahil), post, deri ve köselelerin hazırlanması, dabaklanması veya işlenmesi, deri veya köseleden yapılan ayakkabı veya diğer eşyanın imaline veya tamirine mahsus makina ve cihazlar (dikiş makinaları hariç), metalürjide veya metal dökümhanelerinde kullanılan tav ocakları, döküm potaları, külçe kalıpları ve döküm makineları, metalleri haddeleme makinaları ve bunların silindirleri, herhangi bir maddenin aşındırılarak, lazerle, diğer ışın veya foton ışınıyla, ultrasonik, elektro-erozyon, elektro-kimyasal, elektron ışını, ionik ışın veya plazma arkı yöntemleri ile işlenmesine mahsus makina ve aletler, metal işlemeye mahsus işleme merkezleri, tek istasyonlu tezgahlar ve çok istasyonlu transfer tezgahları, metalleri veya sermetleri taşlama taşları, aşındırıcılar veya parlatma ürünleri vasıtasıyla işleyen çapak alma, bileme, taşlama, honlama, lepleme, parlatma veya başka şekilde tamamlama işlemlerine mahsus tezgahlarında da yüzde 8 KDV uygulanacak.

-SANAYİ MAKİNALARI-

Metalleri veya sermetleri talaş kaldırarak işleyen, tarifenin başka bir yerinde belirtilmeyen veya yer almayan planya, vargel, yiv açma, broş, dişli açma, dişli taşlama veya dişli tamamlama tezgahları, testere, dilme tezgahları ve diğer takım tezgahları, metalleri dövme, çekiçleme veya kalıpta dövme suretiyle işlemeye mahsus takım tezgahları, metalleri kavislendirmeye, katlamaya, düzeltmeye, makasla kesmeye, zımbalı kesmeye, taslak çıkartmaya veya şataflamaya mahsus takım tezgahları, metalleri veya metal karbürleri işlemeye mahsus yukarıda sayılmayan presler, metalleri veya sermetleri talaş kaldırmadan işlemeye mahsus diğer makineları, taş, seramik, beton, asbestli çimento veya benzeri mineral maddeleri işlemeye veya camı soğuk olarak işlemeye mahsus makinelar, ağaç, mantar, kemik, sert kauçuk, sert plastik maddeler veya benzeri sert maddeleri işlemeye mahsus makinalar (çivi çakma, zımbalama, yapıştırma veya başka şekilde birleştirmeye mahsus makinalar dahil), el ile kullanılan, pnömatik, hidrolik veya elektrikli ya da elektriksiz kendinden motorlu olan aletler, lehim ve kaynak yapmaya mahsus makina ve cihazlar, gazla çalışan satıh tavlamaya mahsus makina ve cihazlar, yazı makinaları ve kelime işlem makineları, harici bir elektrikli güç kaynağı olmaksızın çalışabilen elektronik hesap makinaları ve hesaplama fonksiyonu olup verilen bilgileri kaydeden, kaydedilen bilgileri yeniden veren ve gösteren cep tipi makinelar, yazma tertibatı olanlar (elektronik hesap makinaları), diğer hesap makinaları, portatif otomatik bilgi işlem makinaları (en az bir merkezi işlem birimi, bir klavye ve bir ekrandan oluşan ve ağırlığı 10 kilogramı geçmeyenler), aynı kabin içinde en az bir merkezi işlem birimi ve bir giriş bir çıkış birimi bulunanlar (Sivil hava taşıtlarında kullanılmaya mahsus olanlar hariç), 8471.41 veya 8471.49 alt pozisyonlarında yer alanların dışındaki bilgi işlem birimleri (aynı kabin içinde bellek birimi, giriş birimi, çıkış biriminden bir veya ikisini içersin içermesin, yalnız masaüstü otomatik bilgi işlem makinaları), giriş birimleri ve çıkış birimleri (aynı kabin içinde bellek birimi içersin içermesin), bellek birimleri (Sivil hava taşıtlarında kullanılmaya mahsus olanlar hariç), otomatik bilgi işlem makinalarının diğer birimleri, elektrikli ütüler, sadece veya esas itibariyle 84.71 pozisyonunda yer alan otomatik bilgi işlem makinalarında kullanılan türde olanlar, sadece veya esas itibariyle 84.71 pozisyonunda yer alan otomatik bilgi işlem makinalarında kullanılan türde olanlar, simit şeklinde olanlar (deşarj ampulleri), deşarj ampulleri yüzde 8 olacak.

-KDV İNDİRİMİ KAPSAMDAKİ MOBİLYALAR-

Yatak haline getirilebilen oturmaya mahsus mobilyalar, bambu veya hintkamışından (roten kamışı, sepetçi söğüdü, bambu veya benzeri maddelerden oturmaya mahsus mobilyalar), içleri doldurulmuş, kaplanmış olanlar, ahşap iskeletli oturmaya mahsus diğer mobilyalar, içleri doldurulmuş, kaplanmış olanlar (Metal iskeletli oturmaya mahsus diğer mobilyalar), oturmaya mahsus diğer mobilyalar, bürolarda kullanılan türden metal mobilyalar, metalden diğer mobilyalar, bürolarda kullanılan türden ahşap mobilyalar, mutfaklarda kullanılan türden ahşap mobilyalar, yatak odalarında kullanılan türden ahşap mobilyalar, diğer ahşap mobilyalar, plastik maddelerden mobilyalar, şilte mesnetleri, gözenekli kauçuktan veya plastik maddelerden olanlar, şilteler, avizeler, tavan ve duvar için aydınlatma cihazları (kamuya açık alanların ve yolların aydınlatılmasında kullanılanlar hariç), masa, yazı masası, yatak odası komodinleri ve benzerlerinin üzerine konulan elektrikli lambalar ve ayaklı lambalar yüzde 8'e düşürülecek. Mükelleflerin, indirimli orana tabi işlemlerine ait iade hesabına, bu madde kapsamında teslim ettikleri işyerleri nedeniyle yüklendikleri vergiler dahil edilmeyecek.

-TAPU HARÇLARI BİNDE 5'E DÜŞÜRÜLDÜ-

Öte yandan, 492 Sayılı Harçlar Kanununun (4) Sayılı Tarifesinin "I-Tapu İşlemleri" Başlıklı Bölümünün 20 Numaralı Fıkrasında Yer Alan Nispi Harçların Yeniden Belirlenmesine İlişkin Bakanlar Kurulu Kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, tapu harcı binde 15'ten binde 5'e düşürülecek.

(ANKA)

 

Çevrimdışı shade

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 392
  • Teşekkür: 31
Ynt: YAŞAM
« Yanıtla #4 : Nisan 22, 2009, 16:27:54 »
Hiç domates ağacı gördünüz mü?

Domates artık ağaçta yetişiyor desek sanırız kimseleri inandıramayız. Ama kanıtı var işte fotoğrafı diyoruz. Bir bakın!



Çin'in doğusudaki Shandong eyaleti Shouguang düzenlenen uluslararası sebzecilik bilim-teknik fuarında yılda 3 bin ton ürün veren domates ağacı tanıtıldı.

Yılda 3 bin ton mahsül veren ağacı 2 bin kişi izledi


Çevrimdışı shade

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 392
  • Teşekkür: 31
Amuda kalkan 83 yaşındaki nine
« Yanıtla #5 : Nisan 24, 2009, 13:05:38 »
Bu kadın 83 yaşında. Yüzüne bakınca anlaşılıyor zaten. Ama bir yoga hareketleri yapıyor, görenlerin aklı şaşıyor... İşte mucize nine;



83 yaşındaki yoga hocası Bette Calman yaşına rağmen hala elleri üstünde durabiliyor, amuda kalkabiliyor ve temel yoga hareketlerini yapabiliyor...

Avustralya mucizesi bu esnek kadın, 40 yıllık yoga öğretmenliğinin ardından sürekli yoga yapmanın insanı lastik gibi esnek tutabileceğinin yaşayan kanıtı.

Daily Mail'in haberine göre, yaşıtları ağrılardan şikayet ederken Bayan Calman denge hareketlerini doğru şekilde yaparak sıkı kalmaya çalışıyor.

Aynı zamanda başını dizlerinin arasına alıp ayak bileklerini tutabilen Calman, torunu yaşındakilere taş çıkarıyor.

Yoga egzersizlerini ne zaman bırakacağı sorusuna şu cevabı veriyor: "Hiçbir zaman yaşlanmıyorsunuz aslında. Vücudunuz her zaman en önemli enstrümanınız. İstediğiniz kadar esnetebilir ve gittikçe daha iyi hale gelirsiniz. En basit hareketlerin bile, ya da sadece cama çıkıp derin nefes almanın bile çok büyük faydası var."

İŞTE 83 YAŞINDAKİ NİNENİN ACAYİP HAREKETLERİ






Çevrimdışı sibela85

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 1410
  • Teşekkür: 37
  • Hakkimda Bilgin yoksa, fikrinde olmasin!
Ynt: Amuda kalkan 83 yaşındaki nine
« Yanıtla #6 : Nisan 24, 2009, 13:07:30 »
töybe yarabbim  :bigg kadın otursana oturduğun yerde

Çevrimdışı esince

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 250
  • Teşekkür: 10
  • Sevgin ağır gelıyor , sevme artık beni .
Ynt: Amuda kalkan 83 yaşındaki nine
« Yanıtla #7 : Nisan 24, 2009, 13:55:21 »
bende 10 dk kadar amuda kalkıp durabılıyorum da .. onceden daha hareketlıydım şimdı bıraz hamlaştım sankı .. bu eylul de tekrardan dans derslerıne gıtsem  ::) ::)

Ah ıstanbul ahh .. bu corlu tum sosyal hayatımı elımden aldı
Seni yaşayabilmek seni  ...

Çevrimdışı sibela85

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 1410
  • Teşekkür: 37
  • Hakkimda Bilgin yoksa, fikrinde olmasin!
Ynt: Amuda kalkan 83 yaşındaki nine
« Yanıtla #8 : Nisan 24, 2009, 15:36:13 »
bende hiç beceremem böle şeyleri  :bigg

Çevrimdışı esince

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 250
  • Teşekkür: 10
  • Sevgin ağır gelıyor , sevme artık beni .
Ynt: Amuda kalkan 83 yaşındaki nine
« Yanıtla #9 : Nisan 24, 2009, 16:27:36 »
bende hiç beceremem böle şeyleri  :bigg

bu yaz sende gel .. barış manco kultur merkezıne kaydını yaptırayım senınde ben busene hıp-hop dansına yazılacagım  :bigg :bigg
Seni yaşayabilmek seni  ...

Çevrimdışı sibela85

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 1410
  • Teşekkür: 37
  • Hakkimda Bilgin yoksa, fikrinde olmasin!
Ynt: Amuda kalkan 83 yaşındaki nine
« Yanıtla #10 : Nisan 24, 2009, 16:28:27 »
bende hiç beceremem böle şeyleri  :bigg

bu yaz sende gel .. barış manco kultur merkezıne kaydını yaptırayım senınde ben busene hıp-hop dansına yazılacagım  :bigg :bigg

kolbastı yı öğrenmek istiyormm ben :hopp

Çevrimdışı esince

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 250
  • Teşekkür: 10
  • Sevgin ağır gelıyor , sevme artık beni .
Ynt: Amuda kalkan 83 yaşındaki nine
« Yanıtla #11 : Nisan 24, 2009, 16:31:02 »
bende hiç beceremem böle şeyleri  :bigg

bu yaz sende gel .. barış manco kultur merkezıne kaydını yaptırayım senınde ben busene hıp-hop dansına yazılacagım  :bigg :bigg

kolbastı yı öğrenmek istiyormm ben :hopp

o zaman senı halk oyunları ekıbıne yazdıralım .. yarın arkadaşımın gosterısı var ıstersen sende gel ..   :goz :goz  yaza dogru da yurtdışına gıdecekler gosterıye ..

ben busene corlu olayı cıktıgı ıcın gıdemedım ışte  :uzg
Seni yaşayabilmek seni  ...

Çevrimdışı sibela85

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 1410
  • Teşekkür: 37
  • Hakkimda Bilgin yoksa, fikrinde olmasin!
Ynt: Amuda kalkan 83 yaşındaki nine
« Yanıtla #12 : Nisan 24, 2009, 16:33:16 »
o zaman senı halk oyunları ekıbıne yazdıralım .. yarın arkadaşımın gosterısı var ıstersen sende gel ..   :goz :goz  yaza dogru da yurtdışına gıdecekler gosterıye ..

ben busene corlu olayı cıktıgı ıcın gıdemedım ışte  :uzg

a..cılar damı canım

Çevrimdışı esince

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 250
  • Teşekkür: 10
  • Sevgin ağır gelıyor , sevme artık beni .
Ynt: Amuda kalkan 83 yaşındaki nine
« Yanıtla #13 : Nisan 24, 2009, 16:37:33 »
o zaman senı halk oyunları ekıbıne yazdıralım .. yarın arkadaşımın gosterısı var ıstersen sende gel ..   :goz :goz  yaza dogru da yurtdışına gıdecekler gosterıye ..

ben busene corlu olayı cıktıgı ıcın gıdemedım ışte  :uzg

a..cılar damı canım


evet bıtanem , yarın olacak ..uygun olursan beraber gıdelım ..   :kiss
Seni yaşayabilmek seni  ...

Çevrimdışı _PFİZER_

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 518
  • Teşekkür: 24
Ynt: Amuda kalkan 83 yaşındaki nine
« Yanıtla #14 : Nisan 24, 2009, 22:13:19 »
helal teyzeye  :alks :alks :alks :alks