Gönderen Konu: sensiz gülmeyi yasaklamdım dudaklarıma.  (Okunma sayısı 998 defa)

Çevrimdışı femre

  • KıdemLi Uye
  • ****
  • İleti: 123
  • Teşekkür: 11
sensiz gülmeyi yasaklamdım dudaklarıma.
« : Aralık 28, 2008, 12:36:07 »
sensiz gülmeyi yasaklamdım dudaklarıma.
________________________________________
sensiz gülmeyi yasaklamdım dudaklarıma.
Gene gecelerden bir gece, kötü bir gurbet gecesi, beynimin bana oynadıgı yüzlerce oyundan bir tanesi. Umuda hasret gidecegimi, mutsuzluktan ölecegimi hissediyorum. buram buram hasret kokan, yasadıgım yasayacagım diğer gecelerden farkı olmayan bir gece, hasretle yakan, sen kokan bir gece.
Artık gozlerimde senin hayalin var, artik yuzumde hüzün, yüzümde yıllar ve cizgiler var yalnizca, bir ölüm agırlığı çökmüş gibi sanki üstüme kıpırdayamıyorum.Bir görsen, bir görebilsen, nasıl zorlanıyorum sensiz yasamaya, nasıl zor geliyor yaşamak bitişi olmiyan günlerde, gecelerde üstüne üstlük gurbet gecelerinde.
Biz neler yaşadık, yaşamışmıydık, gercekmi yoksa ruyamıydı? Umutlarımız varmıydı cehennemmiydi çektiklerimiz, yoksa cennettemiydik sahi? Ikimiz içinmiydi yeryüzü?
Aşkımız mı ulaşılmazdı, yoksa sen mi? Geceler boyu konusur, kahkahalarımızla çınlatırdık dört bir yanı, gülerdik cocuklar gibi, guldukce mutlanır, mutlandıkca gülerdik. en olmadık anlarda birlikte aglardık. Kollarin öylesine sevkatle sarardıki bedenimi, sıyrılmak istemezdim sicağından. Gözlerin öyle güzel bakardi ki, erirdim kahverengiliğinde, bakamazdim gözlerine. Ölebilirim senin icin, sevgim icin, seni sevmekten öte seviyorum, seni mantık ötesi seviyorum, sende biliyorsun seni nasil sevdigimi. korkmazdim sana askimi soylemekten gunler geceler boyu milyonlarca kez.Oylesine coskuyla doluydu bedenim, seni istiyordum yalnizca..ya simdi?
Şimdi ben ; sensiz gülmeyi yasaklamdım dudaklarıma.


ALINTI
Sussam Yalnızlık, Konuşsam Ayrılık...