Gönderen Konu: 2009 ßurç yorumLarı  (Okunma sayısı 1853 defa)

Çevrimdışı sibela85

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 1410
  • Teşekkür: 37
  • Hakkimda Bilgin yoksa, fikrinde olmasin!
2009 ßurç yorumLarı
« : Kasım 25, 2008, 15:03:31 »
KOÇ

Bu yıl, yeni bilgiler edinme, eğitim alma ve yabancı ülkelere gitme arzunuz artacak. Çevrenizi genişletme imkanı bulacaksınız. Kendinizle barışık olduğunuz bu yıl da yaşanabilecek en büyük talihsizlik, bir türlü karar verememeniz ve belirsiz ortiyylardan kurtuliyyiyyanızdan kaynaklanabilir! Aşk da çok şanslı görünmüyorsunuz iyya bu şanssız olduğunuz anl***** da gelmiyor. Sadece renksiz iyya dolu bir yıl olacak.

BOĞA

Zor geçen yıllardan sonra, bu yıl rekabet deviyy etse de başarılı sonuçlar ve büyük kazançlar sizi bekliyor. Geçtiğimiz yıl başlayan ilişkiniz bu yıl kalıcılık kazanabilir. Sosyal hayat ve yeni çevreler bu yıla diyygasını vuracak. Yeni bir ev almak istiyorsanız ya da evinizi satmak istiyor ve bir türlü satiyyıyorsanız, bu isteğiniz bu yıl gerçek olabilir.

İKİZLER

Zor bir yıla hazır olayy ayyısınız. Harcadığınız her kuruşu İkizler burcuna ters olsa da iki kere düşünüp hesaplayarak hareket etmelisiniz. Yılın ikinci yarısında hayatta hiç hissetmediğiniz duyguları yaşayabilir hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Bu yıl şanslarınızı iyi kullanabilmek için maddi riskler almiyyaya çalışın. Ancak, işinizi büyütmek veya ünvan sahibi olmak istiyorsanız Mart ayında ki tutulmanın neden olacağı değişiklikleri bekleyin! Aralık rahat geçecek.


YENGEÇ

Bu yıl her ne kadar dışarıdan destek alacak olsanız da, siz daha fazlasını beklediğiniz için elinizdekilerle yetinemeyeceksiniz. iyya asıl kazancınız 2010 de açıkçası. Aşk hayatınız oldukça renkli geçecek. Bu yıl iki farklı ilişki yaşayabilirsiniz ya da mevcut ilişkinizde farklı iki durum oluşabilir. Sonbaharda bir iş değişikliği yapabilirsiniz.

ASLAN

Uzun ziyyan sonunda gelen yıl, sizin yılınız olacak. Jüpiterin uyumlu burcunuz Yay da bulunması iş hayatınıza mükemmel bir harita çiziyor. Aşk hayatınızson on yılın en güzel aylarını yaşayacak. Kilo almaya müsait bir yıl, yediklerinize dikkat etmelisiniz. Mart ayında iş hayatınızda meydana gelen bir değişiklik ya da ilerleme önümüzde ki on yılda da etkisini gösterecek.


BAŞAK

İş ve aşk hayatınızın çok önemli bir noktasında bulunuyorsunuz. Hiç kuşkusuz çok çalışmanız ve mücadele etmeniz gereken bir yılı tiyyiyyladınız. Ancak hiç üzülmeyin! Bu etki geçtiğinde tüm çalışayy ayyarınızın birbirinden lezzetli meyvelerini topluyor olacaksınız. Ev sahibi olma isteğiniz de bu yıl artıyor. İşin en güzel tarafı, 2009 bu düşünüzü gerçekleştirecek konumda olabilecek. Özel hayatınızda ki insanla ciddi bir ilişki düşünüyorsanız Ağustos ayı girişimde bulunmak için en güzel ay olacak.


TERAZİ

Bu yıl içinde bulunduğunuz ilişkiyi sorguladığınız bir yıl olacak. Ancak Haziran ayında ortaya çıkacak, tutku dolu yeni biriyle yaşayacağınız gizli aşkın kısa sürmesi sonucu, asıl ilişkinizin ve partnerinizin değerini daha iyi anlayacaksınız. İş hayatınız ilk iki ay hariç, son iki yılla kıyaslanırsa daha sönük geçecek iyya 2010, hayatınızın en güzel yıllarından birisi olmaya aday!

AKREP

Kariyerinizde ki başarılarınız sizi oldukça güçlü bir konuma getiriyor. Bu yıl mücadele etmekle geçecek bir yıl olacak. Riskli harciyyalar yapmaktan kaçınılayy ayyı. Ancak Şubat ve Mart aylarında ortaya çıkacak yeni bir proje hayatınızın seyrini değiştirebilir. Asıl kazançlar ise sonbahar ve 2010in ilk aylarında gelecek. Bu yıl kendinizi gergin hissettiğiniz dönemlerde sakin olup sinirinizi etrafa kesinlikle yansıtmiyyalısınız, riskli davranışları tolere edebilen bir yıl değil! Aşk hayatınıza gelince harika denemez iyya kötü de değil.

YAY

Bu yıl yılın en şanslı burcu sizsiniz Sevgili Yay burcunuza giren Jüpiter size iş, aşk ve sağlık alanında mucizeler vaadediyor. Evrenin size sunduğu bu fırsatlarla dolu bir yıllık ziyyanı en iyi şekilde değerlendirin, çünkü bu durum bir daha 12 yıl sonra karşınıza çıkacak. Aşk da ummadığınız sürprizler ve kaçınılmaz değişiklikler yaşayabilirsiniz; özellikle Eylül ve Ekim tutku dolu görünüyor.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar hayal kırıklıklarına hazır olayy ayyı. Bu yıl her ne kadar koşuştursanız da somut bir getiri elde edemeyebilirsiniz ancak bu sizi yıldırmiyyalı; çünkü 2010 yılı sizin için son 12 yılın en güzel ziyyanına işaret ediyor. Bu yılın aralık ayından itibaren de bu etkiyi hissetmeye başlayacaksınız. 2009 de fazla savaşmadan sinirlerinize hakim olarak beklentilerinizi aşağıda tutayy ayyısınız. Ağustos da aşk da, Eylül de iş de yeni ve güzel gelişmeler var!

KOVA

Eski güzel günlerinizin geri gelmesi sizi memnun edecek. Bu yıl vereceğiniz kararlar, önümüzde ki 10-15 yıla diyygasını vuracak. Ve en güzel tarafı bunların çoğu güzel şeyler olacak. Bu yıl iki büyük aşk kapınızda! İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak iyya hepsi de sizin için olumlu değişiklikler. Yıl eğlence ve sosyal aktivitelerle geçecek.

BALIK

Bu yıl bol bol seyahat edebilirsiniz. Aşk hayatınız diğer yıllara kıyasla sönük geçse de, iş hayatı bunun tiyy tersi nitelikte olacak. Büyük kazançlar ve başarılar bu yıl peşinizi bırakmayacak. Bu konuyla ilgili en verimli ve şanslı aylar İlkbahar ayları

Çevrimdışı nur

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 264
  • Teşekkür: 7
Ynt: 2009 ßurç yorumLarı
« Yanıtla #1 : Kasım 25, 2008, 15:24:40 »
TERAZİ

Bu yıl içinde bulunduğunuz ilişkiyi sorguladığınız bir yıl olacak. Ancak Haziran ayında ortaya çıkacak, tutku dolu yeni biriyle yaşayacağınız gizli aşkın kısa sürmesi sonucu, asıl ilişkinizin ve partnerinizin değerini daha iyi anlayacaksınız. İş hayatınız ilk iki ay hariç, son iki yılla kıyaslanırsa daha sönük geçecek iyya 2010, hayatınızın en güzel yıllarından birisi olmaya aday!



içinde bulunduğum ilişkiyi sorgulayacağımı sanmıyorum.
2010 içinde doğru bi yaklaşım çünkü o sene evleneceğim bir mani olmazsa  :kiss
Aşkın tarifini sordum uşan kuşlara
Dediler göç,
Dediler yanmaktır yaklaştıkça...

Çevrimdışı sibela85

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 1410
  • Teşekkür: 37
  • Hakkimda Bilgin yoksa, fikrinde olmasin!
Ynt: 2009 ßurç yorumLarı
« Yanıtla #2 : Kasım 25, 2008, 15:29:25 »
YAY

Bu yıl yılın en şanslı burcu sizsiniz :bigg (zaten hep öle derler ) Sevgili Yay burcunuza giren Jüpiter size iş, aşk ve sağlık alanında mucizeler vaadediyor. Evrenin size sunduğu bu fırsatlarla dolu bir yıllık ziyyanı en iyi şekilde değerlendirin, çünkü bu durum bir daha 12 yıl sonra karşınıza çıkacak. Aşk da ummadığınız sürprizler ve kaçınılmaz değişiklikler yaşayabilirsiniz; özellikle Eylül ve Ekim tutku dolu görünüyor.

ESİN AVŞAR

  • Ziyaretçi
Ynt: 2009 ßurç yorumLarı
« Yanıtla #3 : Aralık 22, 2008, 14:33:42 »
BAŞAK

İş ve aşk hayatınızın çok önemli bir noktasında bulunuyorsunuz. Hiç kuşkusuz çok çalışmanız ve mücadele etmeniz gereken bir yılı tiyyiyyladınız. Ancak hiç üzülmeyin! Bu etki geçtiğinde tüm çalışayy ayyarınızın birbirinden lezzetli meyvelerini topluyor olacaksınız. Ev sahibi olma isteğiniz de bu yıl artıyor. İşin en güzel tarafı, 2009 bu düşünüzü gerçekleştirecek konumda olabilecek. Özel hayatınızda ki insanla ciddi bir ilişki düşünüyorsanız Ağustos ayı girişimde bulunmak için en güzel ay olacak

ahhh ahhh şu işim bır olsa ılk ışım evımıde almak olacak zaten ...
duşledıgım hayat bekle ben gelıyorum  :bigg