Gönderen Konu: AOF MEZUNLARINA AOF'DEN DUYURU!  (Okunma sayısı 4791 defa)

Çevrimdışı gizem316

  • Super Moderator
  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 1540
  • Teşekkür: 39
  • özlüyorum seni zamanla barışamadım..yine hüzün:((
AOF MEZUNLARINA AOF'DEN DUYURU!
« : Haziran 24, 2007, 15:37:14 »
Anadolu Üniversitesi Mezunlar Birliği Sayfasına Hoş Geldiniz
Değerli Mezunlarımız

Mezunlar birliği web sayfamız mezunlarımızın birbirleriyle iletişim kurması, düşüncelerini paylaşması, mezunlar arasındaki dayanışmanın kurulması ve güçlenmesi amacıyla hazırlandı.

Üniversitemiz Türkiye'nin önde gelen üniversiteleri arasındadır. Mezunlar Birliği, üniversite mezun ilişkisini yapıcı ve etkileşimli çağdaş bir düzeye ulaştırmak amacı ile kuruldu.

Bu amaç doğrultusunda Mezunlar Birliğimiz aşağıdaki Mezun Bilgi Sistemi'ni hazırlayarak sizlerin kullanımına sunmuştur. İletişim bilgilerinizi eksiksiz doldurmanız bizler için çok önemlidir. Sistemimize gireceğiniz her bilgi sadece ANADOLU ÜNİVERSİTESİ bünyesinde kalacak hiçbir koşulda başka amaçla kullanılmayacaktır.

Üniversitemiz ve mezunlar arasında birlik ve dayanışmanın sağlanması için tüm mezunlarımızın destek ve katkılarını bekliyoruz.

Saygılarımızla.



ANADOLU Üniversitesi, mezunlarıyla iletişimini daha da güçlendirmek için yepyeni bir proje hayata geçiriyor. "Peşinizi Bırakmayacağız" sloganıyla başlayacak proje kapsamında tüm mezunlar yakınbir zamanda "Mezun Kimlik Kartı" sahibi olacak. Rektör Prof. Dr. Fevzi Sürmeli ilk sembolik kartları Eskişehir, Ankara ve Bursa Mezunlar Derneği Başkanları‘na verdi. Kartlar üzerindeki hazırlıklar tamamlandıktan sonra, internet üzerinden başvurmaları halinde önceki mezunlarımıza da verilecektir.