Gönderen Konu: murat  (Okunma sayısı 2159 defa)

Çevrimdışı murat

  • Okuyucu
  • *
  • İleti: 0
  • Teşekkür: 2
murat
« : Eylül 18, 2007, 23:02:18 »
evet evet bende mezun oldum arkadaşlar. şimdi siz beni yeni üye olarak görüyorsunuz ama öyle değil. mezun olmamda burada ki arkadaşlarımın da çok desteği oldu. en önemliside kendimi üniversiteli olarak hissettim. bence açık öğretimden mezun olmak la örgün öğretimden mezun olmak arasında bir kaç fark var.bu farklar bence açık öğretimlilerin lehine. mesela ev kirası ödemeden okuyorsunuz. okula geç kalmak yada devamsızlıktan kalmak gibi bir durum yok. kitapları bedava yardımcı kitaplar çok ucuz. ayrıca akademik yardımda veriyorlar. özellikle kurumsal şirketlerde önemli olan diplomanız. okulda neyi ne kadar öğrendiğinize bakmıyorlar. mezunmusun bitti. hatta açıköğretim için çalışanların kariyer şansı olarak görüyorlar.
    ben geçen sene ağustosta mezun oldum.aralıkta askerliğe gittim. 156 gün askerlik yaptım.(belkide hayatımdaki en kötü tecrübeydi) askerden geldim aras kargo ya baş vurdum ve hemen işe aldılar ve şube müdürü yaptılar. şimdi fatihte bir şubenin müdürüyüm. iş belki o kadar iyi değil ama en azından adı müdür.:)
    bunları açık öğretim olmadan yapamazdım. umarım herkes bunun farkına varır ve okumaya devam eder.darısı bütün açıköğretimlilerin başına.