Gönderen Konu: doSTuma  (Okunma sayısı 988 defa)

Çevrimdışı sibela85

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 1410
  • Teşekkür: 37
  • Hakkimda Bilgin yoksa, fikrinde olmasin!
doSTuma
« : Ocak 08, 2009, 08:28:02 »
İlk defa yeryüzünde mi karşılaştık ****im, yoksa aynı kapsülün içinde mi gönderildik bu gezegene? Aslında hayal meyal hatırlar gibiyim; sen, ben ve birkaç türdeşimiz... Yeryüzüne ayak bastığımız andan itibaren yabancı hissetmeye başlamıştık kendimizi. Ya hafızamdaki zayıf bir hatıra bu; ya da şimdi uydurduğum bir saçmalık. Birçok şey gibi, bunu da tam olarak bilmiyorum.
Birer kanser hücresi miyiz yoksa, bulunduğumuz dokuyu tahrip ederek çoğalmakla görevlendirilmiş? Yoksa güçlükle temin edilerek bu hastalıklı dokuya zerk edilmiş az miktarda kifayetsiz antijenin birer damlası mı? Böyle birşeyi hatırlamıyorum ama olasılık dışı değil aslında...
Çağlar öncesinde - başka bir boyutta da olabilir, net hatırlamıyorum - kılıçlarımızı çekip savaş çığlığımızı haykırarak düşman ordularına saldırdığımız oldu mu hiç birlikte? Bu benim dileğim de olabilir sadece, bilmiyorum; bir avuç cesur savaşçıyla birlikte kılıçlar, baltalar, kaslar, kemiklerle yapılan, bir zamanların o adil ve riyasız savaşlarına katılmak...
Sanki bir zamanlar tanrılarımız vardı. Yanlış mı hatırlıyorum? Dost tanrılar, düşman olanlar? Ainur'un müziğini dinlemiş olabilir miyiz birlikte?
İnsan hiç yaşamadığı şeyleri özler mi ki?
Cevabını bilmediğim soruları neden hep sana soruyorum? Daha garibi; sen cevap verdiğinde neden yeni öğrenmiş gibi değil de, hatırlamış gibi hissediyorum?
Ölümden sonra , beni nasıl bulacağını biliyorsun!