Gönderen Konu: Enterasan Haberler  (Okunma sayısı 9325 defa)

shade

  • Ziyaretçi
Enterasan Haberler
« : Aralık 27, 2007, 09:59:42 »
AFP, 2007 yılına damgasını vuran ilginç olayları derledi...

Fransız haber ajansı AFP 2007 yılına damgasını vuran ilginç olayları derleyip dün dünyaya geçti. İşte bir sene boyunca bizleri güldüren komik haberler...

Amerika’nın ünlü haber kanalı CNN, terör örgütü El-Kaide’nin lideri Usame Bin Ladin ile ilgili bir program için Amerika Başkanlığı’na aday adayı olan Barack Obama’dan özür dilemek zorunda kaldı. Çünkü program sırasında ekranda “Usame nerede?'' yazısı yerine “Obama nerede?'' yazısı görünmüştü.

Avustralya’da bir kadın, parasını yatırdığı bankanın güvenliğini test etmek için kedisi adına kredi kartı başvurusu yaptı. Banka kediye kredi kartı gönderdi.

Almanya’da 100 yaşındaki bir kadın huzurevine yerleşmişti. Fakat bir süre sonra huzurevinin diğer sakinlerinin sıkıcı ve ‘çokyaşlı’ olduğunu söyleyerek evine geri döndü.

Küçük bir ülke olan Liechtenstein’da bir sabah İsviçreli askerlerle karşılaşan vatandaşlar ülkelerinin istila edildiğini zannetti. Askerlerin gece eğitimi sırasında yollarını kaybedip farkında olmadan sınırı geçtikleri ortaya çıktı.

Hong Kong’da 9 yaşındaki matematik dehası March Boedihardjo üniversiteye kabul edildi. Küçük deha dersleri kolay ve sıkıcı bulduğunu söyledi.

Bir İngiliz en yüksek dağ olan Everest’in zirvesinde dünyanın ilk cep telefonu görüşmesini yaptı. İlk sözleri ise “Hava çok soğuk'' oldu.

Sevgilisine çiçek yollayan bir adam daha sonra çiçekçiyi dava etti. Gerekçesi ise çiçekçinin evine “Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz'' notu yollamasıydı. Bu not sayesinde eşi, adamın kendisini aldattığını öğrenmişti.

Tanzanya’da bir adam, kabile üyelerine atalarının suyun altında gizlenmiş ruhlarını çıkartacağını söyleyerek nehire daldı. Adam bir daha su yüzüne çıkamadı.

Belçika’da ülkenin neredeyse bölünmesine neden olan siyasi krizi protesto etmek isteyen bir kişi, ülkeyi internet açık artırma sitesi ebay’da satışa çıkardı.

Filipinler’de bir bankanın alarmı gece saatlerinde çalınca ağır silahlı polisler bölgeye sevkedildi. Polisler önce bankanın etrafını çevirdi, sonra da içeriye baskın düzenledi. Tüm bu paniğe yol açanın çatıdaki küçük bir delikten içeriye giren kedi olduğu ortaya çıktı.

Avustralya’da güçlükle nefes aldığı gerekçesiyle veterinere götürülen kedinin kanında yüksek miktarda kokain çıktı. Yapılan incelemede kedinin sahibinin evde bir parti verdiği ve hayvanın parti için hazırlanan kokaini yediği tespit edildi.

Amerikalı Leona Helmsley öldüğünde 12 milyon dolarlık servetini köpeği Trouble’a bırakmıştı. Trouble, ölüm tehditlerinden kurtulmak için New York’tan Florida’ya taşındı.

İsveç’te bir hayvanat bahçesinde görevlilerin anestezi uygulamaya çalıştığı zürafa, uyuşturucu ilacın etkisiyle personelin üzerine düştü. Bir görevli beyin sarsıntısı geçirirken zürafa ‘boynu kırılarak’ öldü.

Bangladeş’te rüşvet soruşturması için eski bir bakanın evine baskın düzenleyen polisler gördükleri karşısında şoke oldu. Bakan, evde 4 geyik, 7 tavuskuşu, 2 devekuşu ve ender bulunan pek çok kuş besliyordu.

İngiltere’de doğal yaşam parkında kalan bir papağan, Paskalya yumurtasını gerçek sanarak 2 hafta boyunca kuluçkaya yattı.

Yunanistan’da bir çoban, sürüsüne otomobilini takip etmeyi öğretti. Böylece sürüyü gezdirirken yürümek zorunda kalmayacaktı.

Amerika’da bir avcı vurduğu kuşu köpeğinin getirmesini beklerken tüfeğini yere koydu. Geri dönen köpek, yerdeki tüfeğin tetiğine basınca avcı bacağından vuruldu.
 





Çevrimdışı shade

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 392
  • Teşekkür: 31
Ynt: Enterasan Haberler
« Yanıtla #1 : Ağustos 05, 2008, 14:13:54 »
Cep telefonunuz suya mı düştü ? "Eyvah!" demeden önce bu haberi okuyun..

Tuvalete ya da suya düşen elektronik cihazı yeniden çalıştırma alternatiflerine bir yenisi daha eklendi.

Cep telefonunuz suya ya da daha kötüsü tuvalete düşse ne yapardınız? Birçoğumuz ilk şaşkınlığı atlattıktan sonra, telefonun değerine ve düştüğü suyun temizliğine göre değişen düşünme süresinde elimizi telefonun bulunduğu yere uzatırız.

Telefonu sulu ortamdan çekip aldıktan sonra sıra ilk müdahaleyi yapmaya gelir. Kot pantolonumuzla silmek, bataryasını çıkarıp içindeki suyu boşaltmak ya da evdeysek saç kurutma makinası ile kurulamak ilk akla gelen çözümlerdir. Bu durumlarda, bir nevi çok kan kaybetmiş hastaya benzeyen cep telefonu, ilk müdahale yapıldıktan sonra yeniden aktif hale getirilmeye çalışıldığında çoğu zaman bizi hayal kırıklığına uğratır.

WASHINGTON POST YAZARINDAN MACGYVER ÇÖZÜMÜ

Böyle bir olayla karşılaşanWashington Post yazarlarından Ernesto Londoño olayın çözümü için evlerimizde sıkça başvurduğumuz bir yöntemi kullanmış. Özellikle nemli ortamlarda tuz gibi gıdaların nemini almak için kullandığımız pirinç, bu olayda kurtarıcı rolü oynamış.

Tuvalete düşen BlackBerry cihazını çıkarıp yaklaşık yarım saat saç kurutma makinası ile kurutan yazar, daha sonra cihazı içi pirinç dolu kavanoza koyarak sabaha kadar burada tutmuş. Sabaha kadar bu şekilde tutulan telefon, sabah olduğunda yeniden çalışmaya başlamış.

Pirincin nemi çekme özelliğinden faydalanan Londono, bu tür pratik buluşları ile bildiğimiz MacGyver hatırlatıyor. Bu yöntemin, nem oranı az olan bir ortamda yapılması daha sağlıklı sonuç veriyor.

Çevrimdışı shade

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 392
  • Teşekkür: 31
Dünyanın en iyi işi
« Yanıtla #2 : Ocak 12, 2009, 16:44:04 »
6 aylığına Robinson Crusoe aranıyor

Deniz kaplumbağalarını besleyecek, balinaları gözleyecek ve kendisine de çok fazla boş zaman kalacak

Avustralyalı turizmciler, 6 ayda 150 bin dolar ücretle cennet gibi bir adaya "bekçi" arıyor.



Independent ve Daily Mail gazetelerindeki habere göre, Hamilton adasında çalışmaya talip olacak kişide, başta yüzme bilmek olmak üzere şnorkel ve tüple dalış ve diğer su sporlarını yapabilme özelliği aranıyor. İngilizce bilmek ve iyi iletişim kurabilme özelliği de "dünyanın bu en iyi işi" için bir gereklilik.

Gazetelere verilen ilanda, "1 Temmuz'dan itibaren işe başlamak üzere, Avustralya'nın Hamilton Adası'nda yaşayabilecek, yüzme bilen 'Ada Bekçisi' aranıyor. Esnek çalışma saatleri, 6 aylık ücret 150 bin dolar, pazarlıksız..." yazıyor.

Adayın, işi alabilmek için "maceracı ruhlu" olması ve "yeni şeyler deneme konusundaki istekliliğini" de göstermesi gerekiyor.

İşi alan kişi, Büyük Mercan Resifi'nin 600 kadar adasındaki durum hakkında iki haftada bir internet günlüğü hazırlayacak, deniz kaplumbağalarını besleyecek, balinaları gözleyecek ve kendisine de çok fazla boş zaman kalacak.

Queensland sahili açıklarındaki Whitsunday Adalarının "mücevheri" tabir edilen 5 bin nüfuslu Hamilton adasında, nefes kesici bir manzaraya nazır 3 odalı evde kira ödemeden yaşayacak bekçinin, uçak ve diğer ulaşım masrafları da karşılanacak.

Teklif "gerçek olamayacak kadar güzel" gözüküyor ancak Queensland Turizm Dairesi, "bu işte bir bit yeniği olmadığını" ısrarla söylüyor. Queensland Turizmin İngiltere'deki bürosunda çalışan Jonathan Sloan, "Bu dünyanın en iyi işi, bu konuda hiçbir sorun yok. Bu herkesin hayalindeki şey; altın gibi kumsallar, masmavi bir gökyüzü, ılık deniz ve dostça insanlar..." diyor.

Queensland turizm müdürü Anthony Hayes, amaçlarının adaları küresel pazara tanıtmak olduğunu söyledi.

18 ülkede verilen ilana başvurular 22 Şubat'ta sona erecek. Bunlar arasından uygun bulunan 11 kişi adaya giderek burada ada bekçiliğine hak kazanmak için diğer adaylarla yarışacak.


Çevrimdışı _PFİZER_

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 518
  • Teşekkür: 24
Ynt: Enterasan Haberler
« Yanıtla #3 : Ocak 12, 2009, 20:28:58 »
kendime güveniyorum rakip tanımıyorum :P :P bende crouse olsam fenamı :bigg :bigg
para içinde yüzerim vayy bee :D:D diplomamı almasamda olur galiba :bigg

Çevrimdışı shade

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 392
  • Teşekkür: 31
Kızlarla nasıl konuşulur?
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2009, 13:29:24 »
Psikologları ya da aşk terapistlerini unutun. Eğer kızlarla konuşmakta zorluk çekiyorsanız ilacınız hazır. Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok satanlar listesinde yer alan ‘Kızlarla Nasıl Konuşulur’ adlı kitap aradığınız tüm sorulara cevap veriyor.

Sadece 10 dolara satılan bu kitap, yazarı Alec Greven’ni ülkenin en popüler isimlerinden biri yaptı. Alec şimdi ilkokul çağındaki kızların yeni sevgilisi, çünkü bu iddialı yapıtın yazarı henüz 9 yaşında.



'DEYENİMLERİNİ' HERKESLE PAYLAŞIYOR

Sık sık televizyon programlarına davet edilen Alec ‘deneyimlerini’ herkesle paylaşıyor. Kitabın ortaya çıkışı şaşırtıcı değil. Okulda öğretmeni yazılı bir ödev istemiş. Gerisini Alec şöyle anlatıyor: “Hangi konuda istersek yazabilirdik ben de kızlar hakkında yazmayı seçtim.” Öğretmeni Alec’in yazdıklarını çok beğenmiş ve öncelikle kitap okulda az sayıda basılmış. Daha sonrada Amerika’nın en büyük yayın evlerinden biri kitabı basma kararı almış ve Alec’in tüyoları milyonlara ulaşmış.

‘AŞK ENGELLERLE DOLU BİR YOLDUR’

Yazılanlar uydurma değil, Alec kitabını yazarken ‘bilimsel’ çalışmış. Tavsiyelerin tamamı uzun gözlemlere dayanıyor, Alec’in teneffüslerde yaptığı detaylı gözlemlere... Yazarın ilk dikkatini çeken, erkeklerin karşı cinse yaklaşmakta zorluk çekmeleri olmuş, zira ona göre aşka giden yol engellerle dolu… Gözlemlerinden yola çıkarak çıkardığı sonuçlardan biri de şu: “Aptalcasına aşk hastalık gibidir. Seni çılgına çevirir.”

Kitapta aşk konusunda neler yapılması ve nelerin yapılmaması konusunda tavsiyeler veriliyor. İşte Alec’in derin gözlemlerden sonra aşk konusunda verdiği tüyolar:

KIZLAR ÇARESİZ ERKELERİ SEVMEZ

Kitabın ilk bölümü ‘hayattaki olaylar- hayat zordur, devam et’ başlığını taşıyor. Burada derin bir felsefe var, küçük aşk gurusu şöyle diyor: “Erkekler kızları uzun zaman ellerinde tutamaz. Bazı zamanlarda kızların kendilerinden hoşlanmalarını sağlayabilirler ama sonunda kızlar onları yüzüstü bırakır. Çaresiz olmayın, kızlar çaresiz erkekleri sevmez. Hayat zordur, devam etmek gerekir. Bunun üstesinden gelmelisiniz yoksa her şey allak bullak olur. Kızlar hep depresyondadır. Oyun oynamazlar. Hep odalarındadırlar. Bir keresinde komşumuz olan bir kıza fena takılmıştım ama oradan taşındık, onu aklımdan çıkarmak çok zor oldu. Hayata devam etmek gerek.”

SEN MIKNATIS ONLAR DA METAL GİBİDİR

Alec devam etmeyi öğütlüyor ama bu kızlar konusunda umutsuz olduğu anlamına gelmiyor. Kitabın diğer başlıkları da şöyle:

‘Herkes için bir kız vardır - sen mıknatıs onlar da metal gibidir’
‘Kızların ilgisini nasıl çekersiniz - kızlar genelde gösterişi sevmez’
‘Kızlara ne söylemeli - cool olun, gergin olmayın’
‘Zafer- eğer bir kızı elde etmişsen sevincini onun önünde gösterme. Tenha bir yere git, kafanı salla ve dilediğin kadar bağır...’

POPÜLER KIZLAR FAZLA BENZİN İSTEYEN ARABA GİBİDİR

Alec’in boyundan büyük sözler söylediğini düşünebilirsiniz ama teneffüs gözlemlerinden yaptığı analizler okurlarına göre hiç de küçümsenecek gibi değil. Yaşıtlarına, en popüler kızlardansa sıradan kızların peşinden koşmalarını öğütlüyor çünkü, “popüler kızlar çok fazla benzin isteyen arabalar gibidir. Ayrıca bu kızlar, sıradan kızlara göre erkekleri daha kolay terk eder.”

Alec’in tavsiyelerinden bazıları da sadece yaşıtlarına hitap ediyor: “Eğer ilkokuldaysan kızların senden hoşlanmalarını sağlamaya çalış, aşık olmalarını değil. Sana aşık olması için en az ortaokula kadar bekle yoksa onu elinde tutman çok zor olacaktır.”

APTAL YA DA ŞAPŞAL GÖRÜNME

Genç aşk gurusunun bazı tavsiyelerinde ise yaş sınırlaması yok. Örneğin,

Duygularını açık etme
Aptal ya şapşal görünme
Aşırı hareketli görünme (şeker yemeği kes eğer gerekiyorsa)
Arkadaşlarının kız arkadaşını elinden almayacak kadar iyi olduklarından emin ol.
Eğer bir kızı seviyorsan onunla konuş, bunu bilmesini sağla.
Bazıları kızların önünde sersemce ya da sulu hareketler yapar. Bazıları ise aşırı gösteriş yapar. Bunlar kızlara yaklaşmak için iyi yollar değildir.


KAZANDIĞI PARANIN BİR KISMI VAKFA AKTARILACAK

10 dolara satışa çıkan 48 sayfalık kitap ABD’de kapışılıyor. amazon.com’da ilişkilerle ilgili kitaplar listesinde üst sıralarda yer alıyor. Ancak bu kitabı yalnızca Alec’in tüyolarına ihtiyacı olanlar almıyor. Kitabın satışından elde edilecek gelirin bir bölümü kanserle savaş için kurulan bir vakfa aktarılacak. (Kaynak: ntvmsnbc)

Çevrimdışı sibelim

  • iyi niyet üyesi
  • Daimi Uye
  • ****
  • İleti: 267
  • Teşekkür: 22
  • Beni gidi beniii(:(:
    • http://sibelim89com.tr.gg/PROF%26%23304%3BL-.--.-.htm
Ynt: Kızlarla nasıl konuşulur?
« Yanıtla #5 : Ocak 21, 2009, 13:55:24 »
Buraya yazdın anladıkta sen uyguluomusun kötü adam hıı  :bigg

Çevrimdışı shade

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 392
  • Teşekkür: 31
Ynt: Kızlarla nasıl konuşulur?
« Yanıtla #6 : Ocak 21, 2009, 13:58:05 »
Buraya yazdın anladıkta sen uyguluomusun kötü adam hıı  :bigg

İyi okuyun hemen işin cinliğine yormayın...

Bu 9 yaşında bir çocugun ağzından kızları anlatan bir kitabın haberi... :goz

Çevrimdışı sibela85

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 1410
  • Teşekkür: 37
  • Hakkimda Bilgin yoksa, fikrinde olmasin!
Ynt: Kızlarla nasıl konuşulur?
« Yanıtla #7 : Ocak 21, 2009, 14:02:30 »
İyi okuyun hemen işin cinliğine yormayın...

Bu 9 yaşında bir çocugun ağzından kızları anlatan bir kitabın haberi... :goz

ne kadar emir kipli bir cümle bu :K okuda azıcık sende öğren o küçük çocuktan bişiler  :bigg

Çevrimdışı shade

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 392
  • Teşekkür: 31
Ynt: Kızlarla nasıl konuşulur?
« Yanıtla #8 : Ocak 21, 2009, 14:08:30 »
ne kadar emir kipli bir cümle bu :K okuda azıcık sende öğren o küçük çocuktan bişiler  :bigg

Emir olmaz aramızda.. :goz

Çok hoşuna gittiyse sibela bağlantı kuralım küçük çocukla :bigg :bigg

Çevrimdışı sibela85

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 1410
  • Teşekkür: 37
  • Hakkimda Bilgin yoksa, fikrinde olmasin!
Ynt: Kızlarla nasıl konuşulur?
« Yanıtla #9 : Ocak 21, 2009, 14:09:18 »
ne kadar emir kipli bir cümle bu :K okuda azıcık sende öğren o küçük çocuktan bişiler  :bigg

Emir olmaz aramızda.. :goz

Çok hoşuna gittiyse sibela bağlantı kuralım küçük çocukla :bigg :bigg

çöpçatan mısın sen  :bigg

Çevrimdışı shade

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 392
  • Teşekkür: 31
Ynt: Kızlarla nasıl konuşulur?
« Yanıtla #10 : Ocak 21, 2009, 14:14:10 »
çöpçatan mısın sen  :bigg

a a cık o departmana yönlendiricem.. :hopp

Çevrimdışı sibela85

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 1410
  • Teşekkür: 37
  • Hakkimda Bilgin yoksa, fikrinde olmasin!
Ynt: Kızlarla nasıl konuşulur?
« Yanıtla #11 : Ocak 21, 2009, 14:16:30 »
tavsiyeleride çok hoşmuş  :bigg

Aşırı hareketli görünme (şeker yemeği kes eğer gerekiyorsa)

Çevrimdışı shade

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 392
  • Teşekkür: 31
35 yıldır hiç yıkanmıyor!
« Yanıtla #12 : Mayıs 13, 2009, 11:35:42 »
Neden mi?

Hint gazetesi Hindustan Times'ın haberine göre, 63 yaşında. 7 kız çocuğu var ama o bu durumdan hiç memnun değil ve bir oğlu olmasını istiyor. Hintli Kailash Singh tanrının kendisine bir oğlan çocuğu bağışlaması için 35 yıldır hiç yıkanmadı.

Hindistan'da kutsal kent Varanasi yakınındaki Chatav köyünde yaşayan 63 yaşındaki Kaliash Singh tam 35 yıldır yıkanmıyor. 7 kız babası olan Singh, bir erkek çocuğu olmasını istedi. Bunun için gitmedik tapınak bırakmayan Singh, şifayı bir kahinde buldu. Kahin eğer yıkanmazsa tanrının kendisine bir erkek çocuk vereceğini söyledi. Singh 35 yıldır yıkanmayarak sabırla, tanrının kendisine bir erkek çocuk vermesini bekliyor.

Hint gazetesi Hindustan Times'ın haberine göre, Singh bakteri ve mikroplardan korunmak için akşamları ocakta ateş yakıyor ve ayakları üzerinde ateşin yanında dikilerek bakterilerin ölmesini bekliyor, Kaliash Sing bunu yaparken de esrar içmeyi eksik etmiyor.

Gazetede yer alan haberde, 63 yaşındaki Singh'un Hintliler için kutsal olan Ganj nehrinde dini rituelleri yerine getirmek için nehre girdiği ancak 5 yıl önce aynı evde yaşayan ağabeyi ölünce, bunu yapmaktan da vazgeçtiği belirtildi. Singh manavını kapatmak zorunda kaldı çünkü çok koktuğu için pazarda kimse kendisiyle konuşmadığı gibi alışveriş de yapmıyor.
 

Çevrimdışı esince

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 250
  • Teşekkür: 10
  • Sevgin ağır gelıyor , sevme artık beni .
Ynt: 35 yıldır hiç yıkanmıyor!
« Yanıtla #13 : Mayıs 13, 2009, 16:51:11 »
Neden mi?

Hint gazetesi Hindustan Times'ın haberine göre, 63 yaşında. 7 kız çocuğu var ama o bu durumdan hiç memnun değil ve bir oğlu olmasını istiyor. Hintli Kailash Singh tanrının kendisine bir oğlan çocuğu bağışlaması için 35 yıldır hiç yıkanmadı.

Hindistan'da kutsal kent Varanasi yakınındaki Chatav köyünde yaşayan 63 yaşındaki Kaliash Singh tam 35 yıldır yıkanmıyor. 7 kız babası olan Singh, bir erkek çocuğu olmasını istedi. Bunun için gitmedik tapınak bırakmayan Singh, şifayı bir kahinde buldu. Kahin eğer yıkanmazsa tanrının kendisine bir erkek çocuk vereceğini söyledi. Singh 35 yıldır yıkanmayarak sabırla, tanrının kendisine bir erkek çocuk vermesini bekliyor.

Hint gazetesi Hindustan Times'ın haberine göre, Singh bakteri ve mikroplardan korunmak için akşamları ocakta ateş yakıyor ve ayakları üzerinde ateşin yanında dikilerek bakterilerin ölmesini bekliyor, Kaliash Sing bunu yaparken de esrar içmeyi eksik etmiyor.

Gazetede yer alan haberde, 63 yaşındaki Singh'un Hintliler için kutsal olan Ganj nehrinde dini rituelleri yerine getirmek için nehre girdiği ancak 5 yıl önce aynı evde yaşayan ağabeyi ölünce, bunu yapmaktan da vazgeçtiği belirtildi. Singh manavını kapatmak zorunda kaldı çünkü çok koktuğu için pazarda kimse kendisiyle konuşmadığı gibi alışveriş de yapmıyor.
 


Allah'a eş koşarak onun yaratmış oldugu bır kulun lafı ıle yol alırsan daha cok beklersın ..
Temızlık ımandan gelır ayrıca bırı şu adama anlatsın  :bigg
Seni yaşayabilmek seni  ...

Çevrimdışı shade

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 392
  • Teşekkür: 31
Cep telefonunu tuvaletin deliğine düşürünce
« Yanıtla #14 : Haziran 11, 2009, 09:20:19 »
Cep telefonunu tuvaletin deliğine düşürdü. Elini deliğe sokan kadın, telefonu çıkaramadığı gibi kolunu da kaptırdı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde tuvalete düşürdüğü cep telefonunu almak isteyen kadın, kolunu tuvaletin deliğine sıkıştırdı.

Ne kadar uğraştıysa da da sonuç alamadı. Kolunu itfaiye çıkartabildi. Üstelik telefon da bulunamadı.




Alınan bilgiye göre, İnegöl Vergi Dairesi'ne ait tuvaleti kullanan Sevcan Ö. (38), cep telefonunu tuvaletin deliğine düşürdü.

Telefonunu çıkarmaya çalışan Sevcan Ö, kolunu tuvaletin deliğine sıkıştırdı. Bağırarak yardım isteyen kadının yardımına vergi dairesi çalışanları yetişti.

Tuvalete sıvı sabun döken vergi dairesi çalışanlarının yardım çabaları da sonuç vermeyince, durum itfaiye ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen İnegöl Belediyesi itfaiye ekipleri, tuvaleti kırarak kadının kolunu sıkıştığı yerden kurtardı.

Kolunda şişlik ve çizikler meydana gelen Sevcan Ö, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada genç kadına tetanos aşısı yapıldı. Öte yandan, cep telefonu da  bulunamadı.



Çevrimdışı esince

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 250
  • Teşekkür: 10
  • Sevgin ağır gelıyor , sevme artık beni .
Ynt: Cep telefonunu tuvaletin deliğine düşürünce
« Yanıtla #15 : Haziran 11, 2009, 10:43:29 »
Cep telefonunu tuvaletin deliğine düşürdü. Elini deliğe sokan kadın, telefonu çıkaramadığı gibi kolunu da kaptırdı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde tuvalete düşürdüğü cep telefonunu almak isteyen kadın, kolunu tuvaletin deliğine sıkıştırdı.

Ne kadar uğraştıysa da da sonuç alamadı. Kolunu itfaiye çıkartabildi. Üstelik telefon da bulunamadı.




Alınan bilgiye göre, İnegöl Vergi Dairesi'ne ait tuvaleti kullanan Sevcan Ö. (38), cep telefonunu tuvaletin deliğine düşürdü.

Telefonunu çıkarmaya çalışan Sevcan Ö, kolunu tuvaletin deliğine sıkıştırdı. Bağırarak yardım isteyen kadının yardımına vergi dairesi çalışanları yetişti.

Tuvalete sıvı sabun döken vergi dairesi çalışanlarının yardım çabaları da sonuç vermeyince, durum itfaiye ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen İnegöl Belediyesi itfaiye ekipleri, tuvaleti kırarak kadının kolunu sıkıştığı yerden kurtardı.

Kolunda şişlik ve çizikler meydana gelen Sevcan Ö, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada genç kadına tetanos aşısı yapıldı. Öte yandan, cep telefonu da  bulunamadı.





HAHAHAHAHH ... GERIZEKALI .. :bigg

artık kmse elını sıkmayacak , bayramlarda elını öpmeyecek ıyyyyy  :bigg
Seni yaşayabilmek seni  ...

Çevrimdışı €da

  • Uye
  • **
  • İleti: 35
  • Teşekkür: 2
  • maliye 3
Ynt: Cep telefonunu tuvaletin deliğine düşürünce
« Yanıtla #16 : Haziran 11, 2009, 10:56:14 »
Cep telefonunu tuvaletin deliğine düşürdü. Elini deliğe sokan kadın, telefonu çıkaramadığı gibi kolunu da kaptırdı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde tuvalete düşürdüğü cep telefonunu almak isteyen kadın, kolunu tuvaletin deliğine sıkıştırdı.

Ne kadar uğraştıysa da da sonuç alamadı. Kolunu itfaiye çıkartabildi. Üstelik telefon da bulunamadı.




Alınan bilgiye göre, İnegöl Vergi Dairesi'ne ait tuvaleti kullanan Sevcan Ö. (38), cep telefonunu tuvaletin deliğine düşürdü.

Telefonunu çıkarmaya çalışan Sevcan Ö, kolunu tuvaletin deliğine sıkıştırdı. Bağırarak yardım isteyen kadının yardımına vergi dairesi çalışanları yetişti.

Tuvalete sıvı sabun döken vergi dairesi çalışanlarının yardım çabaları da sonuç vermeyince, durum itfaiye ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen İnegöl Belediyesi itfaiye ekipleri, tuvaleti kırarak kadının kolunu sıkıştığı yerden kurtardı.

Kolunda şişlik ve çizikler meydana gelen Sevcan Ö, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada genç kadına tetanos aşısı yapıldı. Öte yandan, cep telefonu da  bulunamadı.





HAHAHAHAHH ... GERIZEKALI .. :bigg

artık kmse elını sıkmayacak , bayramlarda elını öpmeyecek ıyyyyy  :bigg

hhaha hakkaten ya :bigg  gitti bikere yorma kendini.

Çevrimdışı sibela85

  • Daimi Uye
  • *****
  • İleti: 1410
  • Teşekkür: 37
  • Hakkimda Bilgin yoksa, fikrinde olmasin!
Ynt: Enterasan Haberler
« Yanıtla #17 : Haziran 11, 2009, 12:52:53 »
Cep telefonunu tuvaletin deliğine düşürdü. Elini deliğe sokan kadın, telefonu çıkaramadığı gibi kolunu da kaptırdı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde tuvalete düşürdüğü cep telefonunu almak isteyen kadın, kolunu tuvaletin deliğine sıkıştırdı.

Ne kadar uğraştıysa da da sonuç alamadı. Kolunu itfaiye çıkartabildi. Üstelik telefon da bulunamadı.




Alınan bilgiye göre, İnegöl Vergi Dairesi'ne ait tuvaleti kullanan Sevcan Ö. (38), cep telefonunu tuvaletin deliğine düşürdü.

Telefonunu çıkarmaya çalışan Sevcan Ö, kolunu tuvaletin deliğine sıkıştırdı. Bağırarak yardım isteyen kadının yardımına vergi dairesi çalışanları yetişti.

Tuvalete sıvı sabun döken vergi dairesi çalışanlarının yardım çabaları da sonuç vermeyince, durum itfaiye ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen İnegöl Belediyesi itfaiye ekipleri, tuvaleti kırarak kadının kolunu sıkıştığı yerden kurtardı.

Kolunda şişlik ve çizikler meydana gelen Sevcan Ö, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada genç kadına tetanos aşısı yapıldı. Öte yandan, cep telefonu da  bulunamadı.


mal canın yongası derler... dee çok pis bi görüntü çıkmış bazen düşünmeden hareket ediyoruz işte